miercuri, 7 decembrie 2011

Exploreaza globul pamantesc cu Google Earth 6

Google earth
Google Earth este un soft al celor de la Google care reda grafic pe ecran globul pamantesc,fotografiat de catre sateliti.Google Earth a fost creeat de catre Keyhole.Inc numindu-se pe atunci Earth Viewer dupa care a fost preluat de catre Google,ajungand astazi la a 6 versiune. Cu Google Earth puteti explora lumea in 3D din orice colt al ei.Google Earth va permite sa vizualizati imagini din satelit,terenuri,cladiri 3D,harti,galaxiile universului chiar si adancurile oceanelor.
Incepand cu versiunea 6,Google Earth a introdus functia Street View,cu aceasta puteti explora strazile intr-un mod placut.
Google Earth
Google Earth 6 a introdus si o functie de explorare a arborilor 3D,care va ajuta sa explorati copacii din mai multe locatii de pe pamant in 3D.
Cu Google Earh mai puteti calatori in timp cu ajutorul  functiei Imagini Istorice,deasemenea puteti explora planeta Marte,Luna si alte planete.
Odata descarcat acest program pe calculatorul vostru o sa-l indragiti si nu veti avea timp sa va plictisiti folosindu-l.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates