duminică, 29 mai 2011

Cele mai bune solutii antivirus gratuite

Avast free antivirus 
AVAST FREE ANTIVIRUS


Avast free antivirus te protejeaza in timp real,blocand prin cele 8 scuturi virusi,aplicatii spyware sau malware.Cele 8 scuturi(scut fisier sistem,scut posta,scut web,scut P2P,scut mesagerie instant,scut retea,scut scripturi,scut comportamental),se pot seta individual.
Avast prin numarul de defintii actualizate frecvent are o rata de detectie foarte buna impotriva programelor malitioase.

Descarca Avast free antivirus 






Avira 
AVIRA ANTIVIR PERSONAL


Sub umbrela rosie Avira,calculatorul nostru este protejat.Avira este printre primele solutii antivirus gratuite aparute pe piata.Avira are cateva caracteristici avansate de care multe programe de securitate nu se pot bucura.
Avira ne apara impotriva programelor daunatoare la fel de bine ca fratele sau mai mare.
Acest program are un mic dezavantaj fata de alti competitori si acela ar fi interfata destul de saracacioasa dar un antivirus are nevoie de o rata de detectie cat mai mare nu de frumusete.

Descarca Avira AntiVir Personal  




AVG
AVG FREE ANTIVIRUS


AVG o solutie antivirus gratuita destul de buna.AVG se bucura de o mare popularitate fiind descarca de milioane de oameni din intreaga lume.
Acest antivirus ne protejeaza cand navigam pe net prin stratul de protectie Link scanner,deasemenea ne protejeaza prin diferite module de spyware,rotkit,spam...



Descarca AVG antivirus free edition





Comodo Internet Security
COMODO INTERNET SECURITY


Antivirus,anti-spyware,anti-rootkit si bot de protectie toate intr-un singur program gratuit acesta fiind Comodo Internet Security.Acest program tine la distanta hackeri si programele rau intentionate.Comodo Firewall cel mai robust firewall din lume,ne avertizeaza cand un program malware intentioneaza sa se instaleze pe calculatorul nostru.Desi inca nu are o rata de detectie la fel de mare ca programele de securitate mentionate mai sus,Comodo Internet Security este o solutie buna pentru PC nostru.

Descarca Comodo Internet Security



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates